Despre Bioenergie si Vindecare

Tratamentul bioenergetic si reflexoterapeutic

INFORMATII DESPRE TRATAMENTUL BIOENERGETIC EFECTUAT DE FAMILIA NOASTRA


Tratamentele bioenergetice efectuate corect dau rezultate foarte mari. Tehnicile de efectuare a paselor energetice sunt si ele diferite. Cele mai eficiente s-au dovedit a fi pasele energetice elaborate de celebra Djuna Davitashvili din Moscova,Rusia apoi tehnici de pozitionare a mainilor, care transmit energie si care in ultima vreme aceasta metoda se numeste Reiki, si tehnicile de pase magnetice descoperite de savantul german Mesmer care  a capatat denumirea de magnetism. Aceste tehnici mentionate mai sus, care fac parte din tehnicile bioenergiei sunt raspandite in multe tari ale lumii: Franta, Italia, Germania, SUA, Rusia, CANADA etc.

Acum se stie ca afectiunile apar datorita dezechilibrelor campurilor energetice, blocajelor energetice si scurgerilor de energie.Si odata ce se stie cauza afectiunilor atunci si rezultatele tratamentelor cu bioenergie sunt remarcabile; in urmatoarele grupe de boli , noi avem rezultate:

-reumatice;

-cardiovasculare;

-organelor uro -genitale;

-digestive, sistemului nervos.

Nu se poate trata skizofrenia, vitiligo, cancerul in metastaza, unele forme de exeme si unele boli provenite din energiile malefice.
,,Toti pacientii care au apelat la acest tip de tratament -bioenergie, s-au simtit minunat. Avem pacienti din toate tarile care ne trimit poze pentru diagnostic si tratament bioenergetic (si de la distanta putem efectua acest tratament cu bioenergie) . Daca este nevoie si daca sunt mai multi pacienti ne putem deplasa la cerere asa cum am activat in Cipru, Franta, Rusia, Grecia si Italia,,(M.Cobileanschi)

Trebuie sa se stie ca in timpul tratamentelor cu bioenergie, sau dupa seria de sedinte de tratament pacientul are unele reactii , care se numesc ,,crize de Ónsanatosire,,
Astfel pot aparea stari de: somnolenta, moleseala, Óntepaturi, furnicaturi, insomnii, frisoane, stari de agitatie, senzatii de cald- rece.

Tratamentul de bioenergie dureaza 10 sedinte, urmand ca dupa 3-4 luni sa se mai faca o serie de 10 sedinte pentru recuperarea totala.In timpul tratamentului cu bioenergie este INTERZIS categoric consumul de alcool, se reduce consumul de cafea si tigari.

Un tratament bioenergetic gresit poate pune viata in pericol, sanatatea pacientului, fiindca se pot dezechilibra campurile energetice si Ónsasi bioenergoterapeutul  este supus la riscul de a atrage energiile negative capatand simptomele bolnavului. Trebuie cunostinte vaste in domeniu, sa stie foarte bine tehnicile de vindecare si sa aiba cunostinte  din domeniul medicinei.De asemenea trebuie de stiut un lucru important: ,,nu bioenergoterapeutul vindeca, el este un instrument bine pus la punct in mainile Fortelor Divine (rolul credintei este mare).

INFORMATII DESPRE REFLEXOTERAPIE SI MASAJ

Reflexoterapia este o forma de terapie naturala ce apartine de medicina alternativa.
Definitia reflexoterapiei
poate fi data in mai multe variante,o varianta de definire are fi ; prin reflexoterapie se intelege  arta terapiei naturale bazata pe principiul ca  - exista puncte reflexe pe talpele picioarelor si palmelor care corespund anumitor parti ale corpului,organelor astfel ca prin masajul punctelor reflexe se realizeaza tratamentul pacientului.
Reflexoterapia are rol profilactic, mentinand sanatatea , si rol curativ, ducand la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni, fara a fi nevoie de medicamente. De asemenea, poate fi folosita si in scop diagnostic.Domnul Valeri Cobileanschi va poate oferi tratament cu reflexoterapie care duce la ameliorarea si vindecarea organismului,relaxarea totala musculara, imbunatatirea activitatii organelor interne, cresterea capacitatii imunitare a organismului, reechilibrarea circulatiei sangvine si limfatice, eliminarea toxinelor din corp,reglarea sistemului endocrin,scaderea ponderala si redobandirea echilibrului interior.
Persoanele cu  insuficienta renala, hemoragii, varice deschise sau femeilor insarcinate le este contraindicata aceasta terapie de reflexo. In perioada de tratament, se va reduce consumul de alcool,cafea si tigari.Se recomanda ca in timpul tratamentului,pacientul sa bea multe lichide ( recomandat fara gaze).

Create a Free Website